J Í D E L N Í L Í S T E K
PONDĚLÍ 25.11. 2024
Polévka: Zeleninová krémová (1,3,7)
1. 150g Steak z kotlety s pepřovou omáčkou a pečenými bramborami (1,3,7)
2. 130g Kuřecí směs se zeleninkou, bramboráčky, (1,3,7)
3. 250g Špagety Bolognesse sypané sýrem (3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ÚTERÝ 26.11. 2024
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou (1,3,7)
1. 150g Segedínský guláš „Speciál“, houskové knedlíky (1,7,10)
2. 150g Holandský řízek, mačkané brambory s petrželkou, kyselý okurek
3. 300g Smetanové rizoto s listovým špenátem a kuřecím masem, sypané sýrem (3,7,10)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
STŘEDA 27.11. 2024
Polévka: Boršč (1,3,7)
1. 140g Smažený vepřový řízek z panenky, bramborový salát(1,3,7,10)
2. 150g Tortila plněná trhaným hovězím masem, zelím a zeleninou, dip (1,7)
3. 150g Krůtí směs se zeleninou, žampiony a kořením tandoori masala s rýží (1,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ČTVRTEK 28.11.2024
Polévka: Česnečka s bramborami a krutony (1,3,7)
1. 150g Zvěřinové ragů, špekové knedlíky (1,3,7,10)
2. 220g Bramborák plněný masovou směsí se zeleninkou (1,3,7)
3. 250g Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, sterilovaný okurek (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
PÁTEK 29.11.2024
Polévka: Hovězí vývar s knedlíčky a nudlemi (1,3,7)
1. 140g Hamburger s hovězím trhaným masem, rajče, červená cibule, kyselý okurek,
steakové hranolky, dip (1,3,7)
2. 130g Kuře na paprice, těstoviny (1,7)
3. 160g Smažené sýrové duo (eidam, hermelín) s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou (1,3,7,10)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
Ceny menu: 1. 159Kč, 2. 159Kč, 3. 149Kč, 4. 179Kč
Seznam potravinových alergenů,
které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
____________________________________________________________
1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich