J Í D E L N Í L Í S T E K
PONDĚLÍ 25.3. 2024
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,7)
1. 150g Vepřová kapsa plněná tvarůžky se šťouchanými bramborami (1,3)
2. 130g Kuřecí jehla (angl. slanina, klobása, cibule, paprika), peč. brambory (1,3,7)
3. 250g Špagety s boloňskou směsí, sypané strouhaným eidame (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ÚTERÝ 19.3. 2024
Polévka: Kmínová s vejci (1,3,4,7)
1.150g Medailonky z vepřové panenky s dijonskou omáčkou a smaženými hranolkami (1,3,7)
2. 160g Smažené filé z tresky, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,4,7)
3. 140g Sečuánské kuřecí nudličky, kari rýže (3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
STŘEDA 20.3. 2024
Polévka: Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1,7)
1. 150g Maďarský hovězí guláš, houskové knedlíky, červená cibulka (1,3,7)
2. 150g Kuřecí řízečky v česnekovém těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)
3. 140g Vepřový flamendr se zeleninou, bramboráčky (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ČTVRTEK 21.3.2024
Polévka: Francouzská s těstovinou (1,3,7)
1. 140g Španělský ptáček, jasmínová rýže (1,3,7)
2. 140g Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, americké brambory (1,3,7,10)
3. 100g Vepřová játra na červeném víně, dušená rýže (1,10)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
PÁTEK 22.3.2024
SVÁTEK, RESTAURACE OTEVŘENA 11:00 - 22:00
PONDĚLÍ 1.4. 2024
SVÁTEK, ZAVŘENO
ÚTERÝ 2.4. 2024
Polévka: Kulajda (1,3,7,10)
1.150g Pečená panenka na fazolém ragů, americké brambory(1,3,7)
2. 140g Uzená krkovička, křenová omáčka, houskové knedlíky(1,3,7)
3. 250g Gnocchi s kuřecím masem a špenátem (3,7,10)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
STŘEDA 3.4. 2024
Polévka: Hovězí vývar se zeleninovým svítkem (1,7)
1. 150g Grilovaný steak z krkovičky se sázeným vejcem, šťouchané brambory (1,3,7)
2. 140g Námořnické maso, dušená rýže (1,3,7)
3. 250g Zapečené těstoviny s uzeným masem (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ČTVRTEK 4.4.2024
Polévka: Uzený vývar s kroupami (1,3,7)
1. 150g Grilovaný losos se zeleninovým kuskusem (1,3,7)
2. 140g Vepřový guláš pana Voka, houskové knedlíky (1,3,7,10)
3. 250g Čočka na kyselo, grilovaná klobása, chléb (1,3,7,10)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
PÁTEK 5.4.2024
Polévka: Čočková s uzeninou (1,3,7)
1. 150g Vepřové giros nudličky, smažené hranolky, dip (1,3,7)
2. 150g Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže (1,3)
3. 250g Penne all arrabbiata, sypané mixem sýrů (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
Ceny menu: 1. 159Kč, 2. 149Kč, 3. 139Kč, 4. 179Kč
Ceny menu: 1. 159Kč, 2. 149Kč, 3. 139Kč, 4. 179Kč
V ZÁVORCE UVEDENÉ EVROPSKÉ ALERGENY! :-)
Seznam potravinových alergenů,
které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
____________________________________________________________
1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich