J Í D E L N Í L Í S T E K
PONDĚLÍ 22.7. 2024
Polévka: Moravská cibulačka (9)
1. 150g Kuřecí steak ve sweet chilli marinádě, pečené grenaille na bylinkách (7)
2. 150g Segedínský guláš, houskové knedlíky (1,3,7)
3. 140g Pikantní vepřové ragů s bramboráčky (1,3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky, sypané mixem sýrů (1,3,7)
ÚTERÝ 23.7. 2024
Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,7)
1. 140g Grilované medailonky z vepřové panenky se zelenými fazolkami na slanině, opékané brambory s česnekem, dresink (7)
2. 300g Čočka na kyselo s opečenou klobásou nebo vejci, okurka, chléb
3. 300g Rizoto s kuřecím masem, listovým špenátem a ricottou, mix sýrů (7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky, sypané mixem sýrů (1,3,7)
STŘEDA 24.7. 2024
Polévka: Hrstková polévka (1,3,7,9)
1. 200g Dřevorubecký steak z krkovičky, opékané brambory, dip (3,9)
2. 140g Rozstřelený hovězí ptáček, dušená rýže (3,7)
3. 180g Smažená treska, bramborová kaše, citron (1,3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky, sypané mixem sýrů (1,3,7)
ČTVRTEK 25.7.2024
Polévka: Kapustová ovoněná zauzenou slaninou (1,3,9)
1. 450g Pečená vepřová žebra v BBQ omáčce, mačkané brambory (1,7)
2. 300g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)
3. 250g Bramborové gnocchi ve smetanové omáčce (3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky, sypané mixem sýrů (1,3,7)
PÁTEK 26.7.2024
Polévka: Dršťková polévka speciál (1,3,7)
1. 150g Kotleta na grilu s anglickou slaninou, opečené brambory s česnekem, kari omáčka (1,7)
2. 200g Pečený vepřový bůček, zelí, knedlík (1,3,7) 139Kč
3. 300g Kynuté borůvkové knedlíky sypané strouhaným tvarohem (1,3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky, sypané mixem sýrů (1,3,7)
Ceny menu: 1. 159Kč, 2. 149Kč, 3. 139Kč, 4. 179Kč
Ceny menu: 1. 159Kč, 2. 149Kč, 3. 139Kč, 4. 179Kč
Seznam potravinových alergenů,
které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
____________________________________________________________
1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich