J Í D E L N Í L Í S T E K
J Í D E L N Í L Í S T E K
PONDĚLÍ 9.9. 2024
Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi (1,3,7)
1. 150g Grilovaná vepřová panenka se švestkovou omáčkou a mačkanými bramborami, salátek (1,3)
2. 140g Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bramborová kaše s pažitkou (1,3,7)
3. 200g Hrachová kaše s opečenou klobásou a smaženou cibulkou, chléb, okurek (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ÚTERÝ 10.9. 2024
Polévka: Dýňový krém s krutony (1,3,7)
1.150g Krůtí steak špikovaný slaninkou, bramborové krokety, dip (1,3,7)
2. 140g Štěpánská hovězí pečeně, prošpikovaná slaninou, dušená rýže (1,3,7)
3. 250g Penne Quattro Formaggi, čtyři druhy sýrů s kuřecím masem a rukolou (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
STŘEDA 11.9. 2024
Polévka: Krupicová s vejcem (1,7)
1. 150g Trhané kachní maso, bílé zelí, houskové a bramborové knedlíky (1,3,7)
2. 150g Kuřecí kung-pao se zeleninkou, aračídy, dušená rýže (1,3,7)
3. 140g Smažený zeleninový karbanátek, vařené brambory (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ČTVRTEK 12.9.2024
Polévka: Minestrone (1,3,7)
1. 140g Steak s norského lososa v parmazánové krustě na ledovém salátu s bazalkovým pestem, vařené brambory s petrželkou (1,3,7)
2. 140g Smažený kuřecí špíz s hermelínem a žampiony, vařené brambory, tatarka (1,3,7,10)
3. 140g Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborové knedlíky (1,3,7,10)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
PÁTEK 13.9.2024
Polévka: Uzená s kroupami a masem (1,3,7)
1. 150g Vepřová pečeně se šípkovou omáčkou, karlovarské knedlíky (1,3,7)
2. 150g Cmunda po kaplicku (uzená krkovička, zelí, bramborák) (1,3)
3. 250g Krémové dýňové risotto s pancettou, smetanou a mixem sýrů (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
Ceny menu: 1. 159Kč, 2. 159Kč, 3. 149Kč, 4. 179Kč
č
Seznam potravinových alergenů,
které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
____________________________________________________________
1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich