csenderu


fb-ico najdete nás na facebooku     |     +420 605 050 666


Máme nový jídelní lístek, těšíme se na návštěvu

 POLEDNÍ MENU

 

PONDĚLÍ 17.1.2022

Polévka: Kapustová (1)

1. 150g Vepřový steak s cibulovými kroužky a pepřovou omáčkou s pečenými brambory (1,7)

2. 130g Kuře na paprice s těstovinami (1,3,7)

3. 350g Čočka na kyselo s uzeným masem, kyselým okurkem a chlebem (1,3,7)

4. 350g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky a mixem sýrů (1,3,7)

ÚTERÝ 18.1.2022

Polévka: Italská s těstovinou (1,3,7)

1. 150g Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem (1,3,7)

2. 130g Koprová omáčka s hovězím masem a houskovými knedlíky (1,3,7)

3. 150g Pečené kuřecí stehýnko s dušenou rýží (1)

STŘEDA 19.1.2022

Polévka: Kuřecí vývar se zeleninkou a nudlemi (1,3,7,9)

1. 150g Svíčková na smetaně s houskovými knedlíky (1,3,7)

2. 150g Cordon bleu (smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem) s bramborovou kaší (1,3,7)

3. 350g Mexický fazolový kotlík s chlebem (1,3,7)

4. 350g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky a mixem sýrů (1,3,7)

ČTVRTEK 20.1.2022

Polévka: Hovězí vývar se zlatým hráškem (1,3,7,9)

1. 150g Hovězí gulášek s houskovými knedlíky, cibulí a křenem (1,3,7)

2. 150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší (1,3,7)

3. 350g Halušky se zelím a uzeným masem (1,3,7)

4. 350g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky a mixem sýrů (1,3,7)

PÁTEK 21.1.2022

Polévka: Ruský boršč (1,3,7,9)

1. 150g Hovězí líčka s bramborovo-mrkvovým pyré (1,7)

2. 130g Bramboráčky s pikantní masovou směsí (1,3,7)

3. 150g Čevabčici s vařenými brambory, hořčicí a cibulí (1,3,10)

4. 350g Salát Cézar s kuřecím masem, opečenou slaninkou, krutony z bílé veky a mixem sýrů (1,3,7)

 

Cena pokrmů:

  1. 129Kč
  2. 119Kč
  3. 109Kč
  4. 159Kč

 

 V ZÁVORCE UVEDENÉ EVROPSKÉ ALERGENY! :-)

Seznam potravinových alergenů,

které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU

____________________________________________________________

1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

2) Korýši a výrobky z nich

3) Vejce a výrobky z nich

4) Ryby a výrobky z nich

5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní

6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7) Mléko a výrobky z něj

8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

9) Celer a výrobky z něj

10) Hořčice a výrobky z ní

11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l

13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14) Měkkýši a výrobky z nich

Restaurace

RESTAURACE V PROVOZU:

Pondělí - čtvrtek - od 11:00 do 22:00
Pátek, sobota - od 11:00 do 23:00 
Neděle od 11:00 do 20:00. 

TĚŠÍME SE NA VÁS!!!

Hotel Bravo

Najdete nás:

Staré náměstí 76, 
Česká Třebová

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  
tel.:+420 605 050 666

http://www.hotelbravo.cz
Hotel Bravo na mapě

Přijímáme platební karty:

platebni karty

Bezdrátové připojení k internetu
logo wi-fi

awards 2019

Prestižní ocenění Czech hotel Awards
jsme obdrželi i pro rok 2012, 2013, 2015, 2017, 2018

 

 

Informace

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.