P O L E D N Í M E N U
PONDĚLÍ 30.1. 2023
Polévka: Zeleninový vývar s krupicí (9)
1. 150g Kuřecí steak ve smetanové omáčce s brokolicí a nivou, smažené bramborové krokety, (1,7)
2. 130g Frankfurtská hovězí pečínka, houskové knedlíky nebo rýže (1,3,7)
3. 150g Čevabčiči, vařené brambory, cibule, hořčice (1,3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypaný mixem sýrů (1,3,7)
ÚTERÝ 31.1. 2023
Polévka: Gulášová (1)
1. 150g Vepřová kotleta plněná anglickou slaninou a cibulí, šťouchané brambory (1,7)
2. 150g Přírodní kuřecí steak na medu a chilli, dušená rýže (1,3,7)
3. 300g Bryndzové halušky, opečené slaninové kostičky (1,3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypaný mixem sýrů (1,3,7)
STŘEDA 1.2. 2023
Polévka: Kuřecí vývar s kápáním (1,3,7,9)
1. 150g Španělský ptáček, dušená rýže nebo houskové knedlíky (1,3,7,10)
2. 150g Smažený játrový špíz s jablky a cibulí, vařené brambory, tatarská omáčka (1)
3. 150g Srbské vepřové rizoto sypané sýrem eidam, kyselý okurek (1,3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypaný mixem sýrů (1,3,7)
ČTVRTEK 2.2.2023
Polévka: Hráškový krém s krutony (1,3,7,9)
1. 150g Ďábelská roštěná s pikantní zeleninovou směsí, americké kořeněné brambory (1)
2. 150g Katův šleh s bramboráčky
3. 250g Marinované kuřecí paličky, salát Coleslaw, chléb(1,3,7,10)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypaný mixem sýrů (1,3,7)
PÁTEK 3.2.2023
Polévka: Masový vývar s citátovými nudlemi (1,3,7)
1. 450g Medem marinovaná pečená vepřová žebra, sterilovaná zelenina, hořčice, křen chléb (1,3,710)
2. 150g Smažené DUO řízečky (vepřové, kuřecí), bramborová kaše (1,3,7)
3. 350g Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó (1,3,7)
4. 300g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypaný mixem sýrů (1,3,7)
CENY MENU:
- 149Kč
- 139Kč
- 159Kč
V ZÁVORCE UVEDENÉ EVROPSKÉ ALERGENY! :-)
Seznam potravinových alergenů,
které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
____________________________________________________________
1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich